Wat zijn leuke schoencadeautjes?

Pepernootzakjes met naam

Elk jaar begint het al vroeg te kriebelen: het zetten van de schoen tijdens de Sinterklaastijd. Iedereen kent de standaard dingen wel om de schoen te vullen: chocolademunten, een kleine chocoladeletter, strooigoed.. Maar wat zijn nu écht leuke schoencadeautjes, die niet zo voorspelbaar zijn voor de kids?

 1. Een surprise-ei
  Onze kids zijn dol op Kinder-chocolade, helemaal vanwege de verrassing die binnenin te vinden is natuurlijk! Je hebt deze eieren zelfs in een speciale Sinterklaas-uitvoering! Het verrassingseffect is hier altijd groot, en het kan eigenlijk bijna niet misgaan met dit schoencadeautje.
 2. Een armbandje met naam
  Wat is er nou cooler dan een armbandje met je eigen naam erop krijgen van de Sint? Hier thuis hebben ze de armbandjes natuurlijk niet in hun schoen gekregen maar van mij, maar ze zijn er zo dol op dat ze er zelfs mee in bad en naar bed gaan.. Het liefst zouden ze de armbandjes nooit meer af doen! Een leuk klein presentje dus, betaalbaar voor de Sint en eigenlijk altijd een schot in de roos.
 3. Klein speelgoed
  In het grote boek is vast te lezen welke hobby’s bij welk kind horen! Bij onze kinderen zul je bijvoorbeeld Dino’s en Frozen vinden. Een kleine dinosaurus of een kleine Elsa-pop zullen hoe dan ook een groot succes zijn!
 4. Tekenspullen
  Een klein tekenblokje, een setje kleurpotloodjes of een tekenpotlood, gum en lineaal: wij kleuren hier heel wat af! Ook nog eens heel handig: voor de volgende keer dat de schoenen gezet mogen worden, kan er gelijk een tekening gemaakt worden voor Sinterklaas!
 5. Een educatief spelletje
  Zoals memory, ik leer rekenen, tellen, cijfers, letters, klokkijken, lezen, noem maar op! Zeker voor kinderen die net naar groep 3 gaan enorm leuk.
 6. Een pepernotenzakje met naam
  Een plastic zakje met pepernoten is niet alleen afgezaagd, maar ziet er ook niet persé aantrekkelijk uit. Wil je toch pepernoten, strooigoed of iets anders geven? Kies dan bijvoorbeeld een pepernotenzakje met naam! Helemaal top als je meer dan 1 kind hebt: niemand hoeft meer te vechten welk klef hoopje pepernoten nou van wie was.

Met deze ideeën verrast de Sint jouw kinderen gegarandeerd, en kunnen ze de show stelen met deze leuke schoencadeautjes (die niet alle kinderen uit de buurt óók al hebben gehad!)

Je schoencadeautjes op tijd in huis hebben? Binnen 1-2 dagen kun je al zo’n leuk armbandje met naam of pepernotenzakje met naam op je deurmat vinden!