Wie zit er achter de webshop Sizzy Kidsmusthaves?

Hoi, wat leuk dat je meer over mij wil weten! Ik ben Claudia, 32, samen met Michel, gezegend met mijn bonuskinderen Caitlyn (14) Syll (9) en Izzy (7) en kom uit het gezellige Tilburg. Ik hou van creatief bezig zijn, lachen, koken en lekker eten, zorgen dat alles op de voetbalclub van Syll op rolletjes loopt (jep, ik ben zo’n fanatieke voetbalmoeder die niet alleen trainster en coördinator is, maar ook onderdeel is van de sponsor- en activiteitencommissie, haha!), tijd doorbrengen met ons gezin en een goed glas wijn met vriendinnen.

De kinderen van mijn vriend, Caitlyn, Syll en Izzy, hadden toen wij samen kwamen allemaal verschillende en zelfs meerdere spaarpotten. Het was een groot allegaartje, daarmee startte de zoektocht naar drie dezelfde spaarpotjes die ook nog eens leuk zouden staan op de kamers. Zo kwam ik bij de ontzettend schattige dieren-spaarpotjes. Ik bestelde voor de dames olifantjes en voor Syll een varkentje. Met apparatuur van een eigen kledinglijn die ik voorheen runde nog op zolder, besloot ik de namen op de vensters te drukken.

Bij het laten zien van het opzetje in Photoshop aan een vriendin, was ik echter al een spaarpot kwijt. Leuk kraamcadeau! Vervolgens ging spaarpotje nummer 2 als kerstcadeau naar een collega en de derde werd wederom een kraamcadeau voor een vriendin. Toen de nieuwe potjes voor onze kids binnenkwamen ging er direct weer een naar een collega die een kinderverjaardag had – etc etc. Uiteindelijk hebben al vele gepersonaliseerde spaarpotjes hun weg gevonden naar blije ontvangers (en hebben onze kids er nog steeds geen.. oeps!)

Gepersonaliseerde kussentjes volgden, evenals tassen, speenkoorden, tutknuffels, bijtringen, zwem accessoires – noem maar op. Later voegde ik na veel vraag wasparfum toe aan mijn assortiment voor de mama’s; een vreemde eend in de bijt in mijn webshop, maar uiteraard luister ik graag naar de wensen van jullie als klant. Ook jongens- en meisjeskleding werden aan het assortiment toegevoegd. Kortom; ondanks dat mijn werkplek op zolder begint uit te puilen bruis ik van de ambities en creatieve ideeën, en ik hoop dat ik daar nog een hoop mensen heel lang blij mee mag maken! 🙂

Heb je een tof idee voor een gepersonaliseerd cadeau, maar kun je deze niet vinden in mijn shop? Stuur me even een berichtje, want wie weet kan ik je toch helpen!

Liefs,

Claudia