Betaalmethodes

Bij ons kun je op verschillende manieren betalen. Momenteel bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan:

  • iDEAL
  • Klarna Achteraf betalen
  • Bancontact
  • Giropay
  • SOFORT Banking

Bestellen

Voorraadartikelen en op maat gemaakte producten kan je eenvoudig bestellen via de webshop. 

Plaats de gewenste producten in de winkelwagen, kijk alles zorgvuldig na voordat je de order plaatst en controleer de orderbevestiging op de door jou gemaakte keuzes.

Klopt er achteraf iets niet, stuur dan zo spoedig mogelijk een mail met de juiste gegevens naar contact@sizzykidsmusthaves.nl

Wil je nog iets extra’s toevoegen aan een reeds geplaatste order?
Zodra de reeds geplaatste order nog niet per post verzonden is kun je nog extra producten toevoegen aan deze order, zonder extra verzendkosten. Houd er in dit geval rekening mee dat de levertijd van de reeds geplaatste order dan in het geval van gepersonaliseerde producten mogelijk langer wordt.

Geen orderbevestiging ontvangen? 
Het komt wel eens voor dat de orderbevestiging in de spam folder van je mailbox terecht komt. Check deze dus even. Mocht je de orderbevestiging alsnog niet ontvangen hebben, neem dan even contact op.

Account aanmaken

Wil je vaker bestellen bij Sizzy Kidsmusthaves of je orderstatus in de gaten houden? Tof! Maak een account aan bij het afronden van je bestelling. Zo kun je altijd inloggen en je vorige bestellingen bekijken of een nieuwe bestelling plaatsen zonder een hoop gedoe. Daar heeft toch niemand tijd voor of zin in?