Verzending & Levering

Verzendkosten

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend. Bij een bestelling boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland.

Envelop (zonder track & trace) > € 1,82
Alle orders welke door de brievenbus passen en licht/plat genoeg zijn worden verzonden in een stevige kartonnen envelop of bubbelenvelop zodat de producten optimaal beschermd zijn tijdens het transport en de postverwerking.

Brievenbuspakketje (met track & trace) € 3,95
Alle orders welke door de brievenbus passen worden verzonden in een stevig doosje (speciaal voor brievenbus post) zodat de producten optimaal beschermd zijn tijdens het transport en de postverwerking. Omdat deze doosjes voor kleding te klein zijn wordt kleding in een speciale verzendzak (gemaakt van 80% gerecycled materiaal) verzonden.

Pakketpost (met track & trace) €6,95
Alle orders welke niet door de brievenbus passen worden verzonden in een stevige doos welke als pakket wordt aangeboden door Post NL.

Order zelf ophalen
Uiteraard kun je je order ook ophalen in Tilburg, de dag en het tijdstip zal plaatsvinden in overleg.

België & Duitsland tot 2 kg
Verzending naar België & Duitsland (pakketpost met track & trace) > € 9,50
Gratis verzending naar België en Duitsland voor bestellingen vanaf € 100,-.

Voor overige landen zijn de verzendkosten op aanvraag.

Levertijd

De levertijd van de kleding is in de meeste gevallen vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis. De op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten worden speciaal voor jou op bestelling met de hand gemaakt. Omdat de producten met precisie en grote zorg worden afgewerkt is de levertijd gemiddeld 1-2 werkdagen. 

Specifieke leverdatum
Heb je het artikel voor een bepaalde datum nodig? Stuur me dan vooraf even een berichtje, dan kijk ik met je mee of er een tandje bij gezet kan worden! 🙂

 

X